Recente posts


 • 23 maart 2022

  Wat kost een echtscheidingsadvocaat?

  Om te kunnen scheiden heb je altijd een advocaat nodig. De kosten voor het inschakelen van de advocaat zijn niet voor iedereen gelijk. Wil je weten hoeveel je voor een advocaat moet betalen, lees dan deze blog.

  Lees verder


 • 20 oktober 2021

  VRAAG UITERLIJK 31 OKTOBER DE AFREKENING VOOR DE NOODSTEUN (NOW) AAN!

  Als het UWV op die datum namelijk geen verzoek binnen heeft, wordt de subsidie op nihil vastgesteld. Dat betekent dat een bedrijf geen recht heeft op de NOW en je dus moet terugbetalen! Lees hierover meer…

  Lees verder


 • 19 oktober 2021

  Hou deze termijnen goed in de gaten!

  Wij, de dames van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators, willen je graag op de hoogte houden van belangrijke weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Benieuwd naar termijnen die er binnen ons vak spelen? Je leest het hier

  Lees verder


 • 08 juli 2021

  Lekker op vakantie?!

  Benieuwd naar onze vakantietips? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 17 juni 2021

  Brief aan alle gescheiden ouders van kinderen in groep 8

  Kinderen van groep 8 gaan een spannende tijd tegenmoet: binnenkort nemen zij afscheid van school en klasgenootjes en misschien is er zelfs wel een eindmusical. Als de ouders gescheiden zijn, is een activiteit waarbij ouders aanwezig zijn, soms extra spannend: “Komen papa en mama alle twee? Is het gespannen tussen hen? Waar zitten ze, bij elkaar of ver van elkaar? En naar wie loop ik na afloop als eerste?”

  De jongeren van Villa Pinedo schreven samen een brief aan alle gescheiden ouders met een advies om ervoor te zorgen dat deze dag een hele mooie herinnering wordt. Benieuwd naar deze brief?

  Lees verder