Recente posts


 • 08 juli 2021

  Lekker op vakantie?!

  Benieuwd naar onze vakantietips? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 17 juni 2021

  Brief aan alle gescheiden ouders van kinderen in groep 8

  Kinderen van groep 8 gaan een spannende tijd tegenmoet: binnenkort nemen zij afscheid van school en klasgenootjes en misschien is er zelfs wel een eindmusical. Als de ouders gescheiden zijn, is een activiteit waarbij ouders aanwezig zijn, soms extra spannend: “Komen papa en mama alle twee? Is het gespannen tussen hen? Waar zitten ze, bij elkaar of ver van elkaar? En naar wie loop ik na afloop als eerste?”

  De jongeren van Villa Pinedo schreven samen een brief aan alle gescheiden ouders met een advies om ervoor te zorgen dat deze dag een hele mooie herinnering wordt. Benieuwd naar deze brief?

  Lees verder


 • 02 juni 2021

  De grootste misverstanden over alimentatie en ontslagvergoedingen

  Benieuwd naar de grootste misverstanden over alimentatie en ontslagvergoedingen? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder


 • 01 april 2021

  12,5 jaar Kehrens Snoeks

  Vandaag proosten wij online op het jubileum van ons kantoor. En dat is géén 1 april grap 😊. Al 12,5 jaar staan we ons mannetje en we zijn trots op de uitstekende reputatie die we samen hebben opgebouwd. We lossen zaken het liefst in harmonie op maar gaan eventuele confrontaties zeker niet uit de weg. 6 vrouwen in één kantoor, weten hoe goed dat werkt? Lees dan verder.

  Lees verder


 • 01 maart 2021

  Weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht

  We willen je graag op de hoogte houden van belangrijke weetjes over het arbeidsrecht, familierecht en het erfrecht. Wat we goed vinden om te weten? “Lees verder” in onze publicatie in Eindhoven Business!

  Lees verder